2010. március 29., hétfő

"Gondolat" selyemsál

ELKELT!
Hasonló selyemsál rendelhető

Chiffon selyemsálak új sorozatát fejlesztettem ki, "mintákkal", virágokkal, ezúttal lilában és kékben. Nagyon szép élénk, pillekönnyű, átlátszó sál a légies jellemeknek.

A felső csakrákra hat: torokcsakrától a koronacsakráig, ezáltal segíti az éleslátást, megkülönböztetőképességet, logikus gondolkodást, (szellemi) felismeréseket, ezek helyes kimondását, kifejezését.

A chiffon selyem mattabb, mint a pongé, viszont könnyedebb, átlátszóbb, lazább szövésű, ezáltal légiesebb. Kellemes tapintású, kellemes viselet. Selyem szoknya felső rétegeként is kiváló!

Ilyenkor fehér pongé 8-as selyem anyaggal alá kell bélelni, erre jöhet felső rétegként a festett chiffon, és máris kész az egyedi selyem szoknyánk!

Mérete: 45*180 cm
Anyaga: 100% chiffon selyem.
Ára: 6500 ft

Szeretnél kézzel festett chiffon selyemmel készült ruhát varratni? Egyedi árajánlatért keress meg a szilagyinori@freemail.hu e-mailcímen!

Az oldalamon látható selyemkendők egyedi, kézzel készített ajándékok szeretteidnek, akár Karácsonyra, akár születésnapra, névnapra, évfordulóra, nászajándék esküvőre. Ha te is szeretnéd megajándékozni választottadat velük, keress meg a szilagyinori@freemail.hu e-mailcímen, vagy a 20/929-1011-es telefonszámon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése