2010. április 7., szerda

"Hajnalodik" selyemsálGyönyörű élénk selyemsál, narancsos-rózsaszínes színekben. Hosszú, sál fazonú, ezért sokféleképpen megköthető, akár nyak köré, akár derékra. Igazi szemetgyönyörködtető darab, merészeknek. 90*90 cm-es méretben is kérhető!

A chiffon selyem mattabb, mint a pongé, viszont könnyedebb, átlátszóbb, lazább szövésű, ezáltal légiesebb. Kellemes tapintású, kellemes viselet.

Selyem szoknya felső rétegeként is kiváló! Ilyenkor fehér pongé 8-as selyem anyaggal alá kell bélelni, erre jöhet felső rétegként a festett chiffon, és máris kész az egyedi selyem szoknyánk!


Mérete: 45*180 cm
Anyaga: 100% chiffon selyem
Ára: 6500 ft

Szeretnél kézzel festett chiffon selyemmel készült ruhát varratni? Egyedi árajánlatért keress meg a szilagyinori@freemail.hu e-mailcímen!

Az oldalamon látható selyemkendők egyedi, kézzel készített ajándékok szeretteidnek, akár Karácsonyra, akár születésnapra, névnapra, évfordulóra, nászajándék esküvőre. Ha te is szeretnéd megajándékozni választottadat velük, keress meg a szilagyinori@freemail.hu e-mailcímen, vagy a 20/929-1011-es telefonszámon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése