2010. május 12., szerda

Gyerek kollekció - selyemkendő és selyem termékek gyerekeknek


A selyem lelki gyógyító hatása nem csak a felnőtteknél, hanem a gyerekeknél is működik és igen fontos. Puhaságán, színén és a rajta elhelyezett formákon, mintákon keresztül hatékonyan gyógyítja a szervezetet.

Nagyon fontos, hogy a gyerekeket egészen pici koruktól kezdve természetes anyagok, színek vegyék körül. Főleg lágy, pasztell színek dominálnak ilyenkor, a formák közül pedig a kozmikus szimbólumok, kör, spirál, stb nagyon jótékony hatásúak (ez a felnőtteknél is így van). Speciális a gyerekeknél a négyzet, négyzetes formák alkalmazása, mely segíti a földi életbe való megérkezésüket.

Mivel mostanában engem is foglalkoztat a selyem ilyen irányú felhasználása, illetve több hasonló megkeresésem volt, egy baba-gyerek kollekciót hozok létre, ahol ezeknek a szempontoknak a figyelembe vételével készülnek a termékek.


Ahogy a felnőtteknél is, egyénre szabott selyemfestés a cél, egy adott lelki tulajdonság erősítésére, egy probléma megoldására is lehet kendőt kérni, hordani. Például az elengedésre, agresszióra, érzelmi feldolgozásra, egészségügyi problémára, stb. Ha van egy olyan szakember, pszichológus, védőnő, orvos, természetgyógyász, stb, aki beazonosította a problémát, az mindenképpen hasznos, ezeknek az információknak a felhasználásával még hatékonyabb a célzott, gyógyító selyemfestés.
Egészségügyi és lelki problémáknál egyaránt hatékony a csakrákon, azok színein alapuló gyógyítás, erről bővebben itt olvashattok.

A kollekció részei lesznek - folyamatosan bővülő termékpalettával:
  • mandalák,
  • selyemkendők,
  • hajbavalók, kiegészítők,
  • selyem baldachin a kiságy köré
  • selyemből készült játékok, babák, stb.

A természetes alapanyagon túl a gyermek szája közelébe kerülő tárgyaknál a festék is fontos, ezért a babáknál növényi festéket fogok használni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése