2010. május 21., péntek

Selyem esküvői ruha készül!!! - helyzetjelentésMúlt hét pénteken keresett meg egy varró hölgy, Kucsák Piroska, hogy a képen látható ruhát kérték tőle, egy esküvőre, és szüksége lenne festett selyem anyagra hozzá. Nagy bajban voltam, főleg az idővel, közben hétvégére belázasodtam, de végül sikeresen megoldottuk: ahelyett, hogy máshol vette volna a selyem anyagot hozzá, volt nekem is "raktáron" akkora anyagom, amit meg tudtam festeni neki a megbeszélt szinekben.

Jelenleg a selyem már nála van, nagyon tetszik neki, teljesen ugyanolyan lett, mint a képen, és nagyon-nagyon izgatottan várom a végeredményt, a képet a kész ruháról!!! Amint meglesz, láthatjátok ti is itt.

Szeretnél ebből a selyem anyagból ruhát varratni? Keress meg a részletekért: silkyway@selymetfestek.hu vagy 20/929-1011.


Azóta

Sajnos a kész ruháról nem készültek felvételek, és a megrendelőtől sem kaptunk fotókat :-( Viszont a ruha gyönyörű lett, nagyon örült a megrendelő.


Néhány részlet a ruháról:

Ez egy alábélelt ruha, a felső rétege a kézzel festett selyem, méghozzá inkábba vastagabb pongé 9, vagy habotai 9-től ajánlanám hozzá az alapanyagot egészen a szaténig és mégtovább, pénztárcától függően.

Anyagigénye: alapjában véve testalkattól függ, de egy kb. 164 cm-es vékony testalkatú hölgyre készült, 90*275 cm hosszú anyag a szoknyának és 90*90 cm-es selyem anyag a míderelt felsőnek.

Ára: a fenti két selyem anyag kézzel festve, színátmenetesen, pongé anyagból 16.000 ft. További változatok kérhetők, pl. kisebb mintákkal, pl. levelekkel, rózsákkal, vagy egy óriási virággal a szoknya alján, esetleg metál festéssel készült mintákkal, pl. pávatollal, stb.

Pl. a lent látható Sherri Hill ruha is megvalósítható!Nézd meg, hogy Sherri Hill ruhái közül selyemből, selyemfestéssel melyiket lehet megvalósítani!


Ha te is szeretnél üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, keress bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy a silkyway@selymetfestek.hu e-mailcímen.


Az oldalamon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

1 megjegyzés:

  1. Ezek a ruhák álomszépek Nóri. A Sherri Hill ruháról álmodozom már 3 perce, amióta megláttam a képen!!! Gyönyörű!!! Egyszer szeretnék majd egy ilyet! :)

    VálaszTörlés