2010. június 26., szombat

Hűsítő tenger hullámain selyemkendő - Mandira hangolódva

ELKELT!
Hasonló kendő rendelhető
Ezen a héten sorra gyakoroltuk a telepátiát, tudtunkon kivül. Ugyanis kb. 2-3 napon is megesett, hogy Mandi pont ugyanolyan ruhában, hangulatban libbent be a műhelybe, mint amilyet addigra megfestettem a selymen. Ez a fotó sajnos csak a harmadik ilyen esetről készült, az elsőkön még jót nevettünk.

Hogy melyik volt előbb, tyúk vagy a tojás? - ez most sem fog kiderülni. Időben talán én kezdek később festeni, minthogy ő felvenné otthon a ruháját, de ki tudja... Egy a biztos: mindketten ugyanazt hozzuk le a nagy kék óceánból. És ez jó, örülök neki. Évek óta finomodik a telepátiám, egyre tudatosabbá válik, és egyre jobban rá tudok hangolódni a vevőimre is. Festek, és tudom, hogy jönnek érte. Valamikor. Vagy holnap, vagy fél év múlva, nem tudom. Aztán amikor az illető rátalál, azt mondja: mintha neki festettem volna. És valószinűleg igy is van.

Van, hogy valami van a fejemben, hogy mit szeretnék, szinek, hangulatok, formák, mégis teljesen más lesz a végén. Hagyom, hogy másfelé menjen a kendő, ha másmilyennek kell lennie.

Türkiz kék és világoszöld keverékéből született ez a selyemkendő, csíkos formákkal, ezüst kontúrral, körben türkiz szegéllyel. Elegáns, légies darab.

Mérete: 90*90 cm
Anyaga: 100% pongé 5 hernyóselyem

Ára: 3700 ft
Szeretnél ebből a selyem anyagból ruhát varratni? Keress meg a szilagyinori@freemail.hu e-mailcímen, és megbeszéljük a részleteket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése