2010. november 7., vasárnap

Karácsonyi ajándék nőknek - egyedi selyem sálak, kendők kézzel festve
Közeleg a Karácsony, ezért összeállítottam egy mini kínálatot, melyből választhatsz, ha egyedi, kézzel festett selyem sálakat, kendőket szeretnél ajándékozni.


Magyar motívumokkal

Évek óta nagy népszerűségnek örvendenek a magyar motívumokat felhasználó sálaink, kendőink. Adhatod külföldi rokonnak, ismerősnek, üzleti partnernek, tárgyaláson, hiszen sálainkat kis súlyuk miatt könnyű szállítani, nem törik össze, díszdobozban nem gyűrődik.

De nem csak külföldieknek ajánljuk, hanem itthon szívesen hordják vevőink. Az autentikustól eltérő, modern megjelenésben, bátor színösszeállításokban készülő sálak a hétköznapi vagy az elegáns öltözékbe is könnyen beilleszthetők.

Karácsonyi ajándék nőknek: kézzel festett selyem sálak matyó motívumokkal.
Matyó kert női sál - magyaros ajándék nőknek


Ajándék nőknek karácsonyra: magyar motívumos sálak, kendők
Madár lakik abban...

Ajándék nőknek karácsonyra: magyar motívumos sálak, kendők
Magyar szív selyem kendőHa biztosra akarsz menni, mert nem ismered elég jól a megajándékozott ízlését, válassz neki nonfiguratív mintájú sálat, kendőt. Ezeknél a sálaknál a színátmenetek dominálnak, gyönyörű hatásuk van, ahogy a selymen egymásba átfolynak a színek - utánozhatatlan élmény festeni is!

Táncoló habok női sál többféle színben
Karácsonyi ajándék nőknek: selyem sálak, kendők kézzel festve.
Indián nyár kendő
Legnépszerűbb modern, nonfiguratív kendőink:

Bármely korosztály számára ajánljuk ezeket a szép sálakat. Készültek már föld színekben, melyek főként az idősebb korosztály számára jó választás, vagy lendületes, élénk színekben a fiataloknak. Karácsonyi ajándék nőknek: selyem sálak, kendők kézzel festve.
Áldás selyem sál
Határtalan a lehetőség, hiszen egyedi termékekről lévén szó, Te is megválaszthatod a színeket! Ha a bal oldalon lévő Áldás selyemsál három színe közül (kék, lila, rózsaszín) valamelyiket lecserélnéd, írd meg nekünk, és mi elkészítjük azt a sálat, ami a számodra tökéletes! Így lesz rád szabott az ajándék!


Karácsonyi ajándék nőknek: rózsa selyem sál selyemfestéssel.
Rózsa selyem sál

Adj örökké virágzó rózsákat, melyet a megajándékozott élete végéig hordhat, így mindig eszébe jutsz majd az ajándékról!

Virágok rengeteg színben, formában: nárcisz, rózsa, trópusi virágok - mindez selyem sálakon, kendőkön. Találd meg a megajándékozott stílusának megfelelő virágot és színösszeállítást, vagy kérj egyedi színkombinációt.
Rózsaágy selyem kendő - Ajándék nőknek Karácsonyra: sálak, kendők selyemből, kézzel festve
Rózsaágy selyemkendő - ajándék romantikus nőknek

Nárcisz selyem sál. Ajándék nőknek Karácsonyra: sálak, kendők selyemből, kézzel festve
Nárcisz selyem sál

Minták nélkül: chiffon női selyem sálak


Ez a különleges selyem anyag is tiszta hernyóselyem, de áttetszőbb, mattabb felülettel rendelkezik. Textúrája miatt nagyon szép színátmenetes festéssel, határozott vonalak, minták nélkül. Laza szövésű, szellős anyag, ezért télen és nyáron egyaránt hordható.

Karácsonyi ajándék nőknek: női selyem sálak selyemfestéssel
Chiffon selyemsálak színátmenetekkel


    Extra ötletünk: ajándék utalvány, mely tetszőlegesen beváltható bármely termékünkre


Ezek a selyemkendők egyedi, kézzel készített ajándékok szeretteidnek, akár Karácsonyra, akár születésnapra, névnapra, évfordulóra, nászajándék esküvőre. Ha te is szeretnéd megajándékozni választottadat velük, válogass webáruházunkban. Kérdés esetén keress meg a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen, vagy a 20/929-1011-es telefonszámon.

Remélem, sikerült pár tippet adnom az ajándékot keresőknek!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése