2010. november 7., vasárnap

Silkyway a Rádió Cafén!!!


Pénteken meglátogatott a műhelyünkben Muki a Rádió Café műsorvezetője, hogy interjút készítsen velem a termékeimről, hogy bekukkantson a selyem világába. Az interjú apropója a Téli Gouba volt, melyen én is részt veszek december 9-23-ig a Felvonulási téren.


Az idén indult Gozsdu Bazár májustól szeptemberig várta az érdeklődőket a Gozsdu udvarban különleges, minőségi és legfőképp egyedi kézműves tárgyakkal. Mivel ez egy nyitott rendezvény, a tél közeledtével bezárta kapuit, viszont a karácsonyi időszakra újra kinyit, méghozzá a Felvonulási téren, a Mikulásgyárral együttműködve.


Amikor a Goubán megjelentem, még egyedül, önállóan dolgoztam, azóta viszont kibűvültünk, hárman dolgozunk együtt, és megalakítottuk a Phoenix Art (Főnix Art) kézműves kft-t. Már Kft-ként leszünk jelen a Goubán a téli időszakban, ezért beszéltem Mukinak hármunkról, a Kft-ről, valamint a selyem termékeimről.


Muki a következő hetekben mindhármunk termékeiből egy-egy darabot fog bemutatni műsorában, a Bazárban! Hallgassátok Őt 2010. november 7-én vasárnap 9-10 óráig a Rádió Cafén!Itt tudod online hallgatni!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése