2011. február 3., csütörtök

Születésnapi, névnapi ajándék ötletek nőknek

ajándék ötletek születésnapra, névnapra

Új év, új névnapok, születésnapok, új ajándékok... 
de mit adjunk szeretteinknek?

Születésnapi ajándék ötletek nőknekHa unod már a sablonos születésnapi ajándékokat, italokat, bonbonokat és parfümöket, akkor ajándékozd meg szeretteidet egy csodaszép kézzel készített selyemkendővel vagy selyemsállal, esetleg selyemkendő-selyemékszer szettel!

Válassz Webáruházunkból a több, mint 1600 elkészült selyemkendő közül, melyek 14 napos határidővel megrendelhetőek, vagy ha sürgős az ajándék, készletről is kiválaszthatod a születésnapi ajándékod! Amennyiben rendelsz, saját elképzeléseidet is szívesen megfestjük: kérhetsz színeket, formákat, megtervezzük neked saját kendőd! 

Még egyedibbé teheted az ajándékot, ha kérsz rá feliratot: monogrammal ellátva, vagy egy kis üzenettel kéred a selyemkendőt!


Válassz üzletünkben egyedi születésnapi ajándék selyemkendőtBármelyik az oldalunkon látható selyemkendőből kérhetsz más méretet, színt is, sőt, kedved szerint összeállíthatod álmaid selyemkendőjét az egyik kendő formájának és egy másik kendő színének felhasználásával. Hiszen ettől egyedi az ajándék, ha kifejezetten a szeretteinknek készül, kézzel festve, a mi választásunk szerint, nem gépsoron, több ezer darab közt legyártva.


Néhány kendő stílusok szerint:

(Hundertwasser, Klimt, és más geometrikus formákkal)


Hundertwasser inspiráció selyemsál többféle színbenKlimt inspiráció selyemsálak


(Matyó, jászsági, kalotaszegi, szűcs motívumok modern megjelenésben)


 Matyó inspiráció selyemsál színes alapon

(geometrikus vagy lágy vonalakkal, teljesen megfestve vagy körbe futó szegéllyel)

Táncoló habok selyemsál többféle színben
Áldás selyemsál többféle színben

(Liliom, rózsa, nárcisz, trópusi virág, csillagvirág, kerekszirmú virágok, stb.)

Virágos selyem sálak - trópusi virágok sálak több színbenLiliom selyemkendő többféle színben, Prémium kollekciónkból


Nárcisz selyemsál többféle színben

Terveztess új mintát 

- egyedi születésnapi ajándék nőknek


Egyedi megrendelésre készülő Mopsz selyemkendő

Ha van saját elképzelésed, amelyet szeretnéd, hogy megjelenítsünk selyemkendőn, selyemsálon, keress minket bizalommal! Sok-sok egyedi kendőt terveztünk már vevőink nagy megelégedésére, ezért szívesen vesszük az ilyen megkereséseket! Nálunk bármi elképzelhető és megvalósítható. 


Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.


Prémium kollekció - exkluzív születésnapi ajándék nőknek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése