2011. március 17., csütörtök

Ajándék ötletek születésnapra, névnapraÚjabb "csokor" selyemkendőt válogattam össze az ajándékot keresők részére: régebbi, de feledésbe nem merült selyemkendőimből, selyemsálaimból, tavaszi színekkel, különleges technikákkal.
Ha kézzel készített, egyedi ajándékot szeretnél venni szeretteidnek, akkor válassz egyet a több száz selyemkendőből, selyemsálból, vagy kérj egyet a saját elképzeléseid szerint, és én szívesen megvalósítom. Korábbi vevőim ötleteit és azok megvalósulását a vevői kérések kategóriában találhatod, használd nyugodtan ötletmerítéshez!
Ha már tudod, hogy mit szeretnél, vagy ellenkezőleg, el vagy bizonytalanodva, kihez milyen ajándék, stílus, szín illik, akkor keress bizalommal, és segítek a választásban. Mivel az én célom az elégedett vevő, nem erőltetek rád olyat, aminek nem fog örülni a megajándékozott, sőt: minden vevőm élhet azzal a joggal, hogy amennyiben nem tetszik a selyemkendő, selyemsál, úgy azonos árú termékre becserélem! Így garantált az öröm! Uraim, néha megesik, hogy nem találják el feleségük, párjuk ízlését, de itt nincs kockázat, csak csere.
További ajándék ötletek a linkre kattintva érhetőek el, vagy a főoldal bal oldali oszlopában az ajándék ötletek dobozban évszakok, alkalmak szerint rendezve.
Kérdéseiddel vagy megrendeléseddel keress bizalommal a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen, vagy a 20/929-1011-es telefonszámon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése