2011. március 27., vasárnap

Arany-barna tavaszi matyó inspiráció selyemsál


ajándék ötlet: selyemsál magyaros mintákkal


ajándék ötlet: selyemsál magyaros mintákkal

ajándék ötlet: selyemsál magyaros mintákkalÚjabb matyó inspirációs selyemsál született, arany alapon, barna, bézs színekkel! Ahogy én hívom: Klimt-színek, mert Gustav Klimt is előszeretettel használta ezt a kombinációt. Ez a darab is az ő inspirációjából született "Klimt inspirációselyemsál" alapján készült. Elegáns, kifinomult darab azoknak, akik szeretik a magyar minták modern színekkel való kombinálását!

Többféle színkombinációban létezik, de további színekben is kérheted, kedved szerint!

Nézd meg a többi magyar motívumokkal készült selyemkendőt, selyemsálat is!

Zsűrizett termék, zsűriszáma:  AM-13/62/2011


Mérete/size: 40*150 cm
Anyaga/material: 100% pongé 5 hernyóselyem
Ára/price:  7300 ft

Ha te is szeretnél szeretteidnek, üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, látogasd meg webáruházunkat, vagy keress bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy redd fel kérdéseidet a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen.

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, nőnapra, Anyák napjára esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése