2011. március 10., csütörtök

Jászsági motívumok inspiráció selyemkendő

A matyó és a kalotaszegi motívumok után újabb magyar mintát választottam: a jászsági motívumokat, ezekkel készült ez a gyönyörű pasztell selyemkendő. Fehér alapra kerültek fel az arany kontúrral megrajzolt motívumok és kapott halvány, pasztell színeket.


Elegáns, kifinomult darab.

Mérete: 55*55cm
Anyaga: 100% pongé 5 hernyóselyem
Ára: 3990 ft

A matyó mintákkal díszített selyemkendők, selyemsálak ideális ajándékok a hagyományok tisztelőinek, külföldi rokonoknak, vagy üzleti partnereknek. Cégek számára egyedi megrendeléseket vállalok újabb minták tervezésére, megvalósítására. Részletekért és konkrét árajánlatért keress meg a silkyway@selymetfestek.hu e-mailcímen, vagy a 20/929-1011-es telefonszámon.

Nézd meg a többi magyar motívumokkal díszített selyemkendőmet, selyemsálamat is!
Ha te is szeretnél szeretteidnek, üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, látogasd meg webáruházunkat, vagy keress bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy redd fel kérdéseidet a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen.

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, nőnapra, Anyák napjára esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése