2011. március 10., csütörtök

Matyó inspiráció kis selyemkendőben - tavaszi, nyári változatok fehér alapon
Tavaszi megújuláson esett át a közkedvelt matyó motívumok által inspirált selyemsálam: kisméretű, 55*55 cm-es selyemkendő lett belőle, és natúr fehér alapra kerültek a pasztell minták. Mivel tavasztól őszig nem hordunk sötét színeket, kiváló a fehér alap, jól érvényesülnek rajta a pasztell és az élénk színek egyaránt.

Aki mégis a sötétebb színeket részesíti előnyben, az kérheti bármelyik matyó sál színkombinációját kis méretben is. Illetve kérésre további színeket tervezek, festek.

Mérete: 55*55 cm
Anyaga: 100% pongé 5 hernyóselyem
Ára: 3990 ft

A matyó mintákkal díszített selyemkendők, selyemsálak ideális ajándékok a hagyományok tisztelőinek, külföldi rokonoknak, vagy üzleti partnereknek. Cégek számára egyedi megrendeléseket vállalok újabb minták tervezésére, megvalósítására. Részletekért és konkrét árajánlatért keress meg a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen, vagy a 20/929-1011-es telefonszámon.

Nézd meg a többi magyar motívumokkal díszített selyemkendőmet, selyemsálamat is!

Ha te is szeretnél szeretteidnek, üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, látogasd meg webáruházunkat, vagy keress bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy redd fel kérdéseidet a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen.

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, nőnapra, Anyák napjára esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése