2011. március 6., vasárnap

Mozaikos selyemkendő Freywille fülbevalóhoz


ajándék ötletek: kézzel festett selyemsál

ajándék ötletek: kézzel festett selyemsál

Egy Frey wille fülbevalóhoz készítettem el ezt az elegáns kendőt. Mozaikszerűen elhelyezkedő négyzetekből áll, körben arany színű szegéllyel. Arany kontúrral megrajzolt piros, bordó, sötétkék és arany geometrikus formák láthatóak rajta. Nyakban nagyon szépen mutat, kijönnek a színei, igazán figyelemfelkeltő darab lett belőle. Remélem, egyik kedves vevőm, Judit Anyósa is örülni fog neki!

Ezt a mozaikos mintát kérheted te is más színekben, színátmenetekkel, ahogy kedved tartja!

Mérete
: 55*55 cm
Anyaga:100% pongé 5 hernyóselyem
Ára: 3800 ft

Ha te is szeretnél szeretteidnek, üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, látogasd meg webáruházunkat, vagy keress bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy redd fel kérdéseidet a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen.

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, nőnapra, Anyák napjára esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

ajándék ötletek: kézzel festett selyemsál

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése