2011. április 10., vasárnap

Céges ajánlatKedves Vevőim, Látogatóim,

Lassan két sikeres év és több száz gyönyörű selyemkendőből álló portfolióm nyomán a sok-sok egyéni kívánság, ötlet mellett egyre több cég keres meg, hogy partnereinek, munkatársainak egyedi, kézzel festett selyemkendőt, selyemsálat ajándékozzon. Nemrég fejeztük be egy nagy megrendelésünket, immáron hárman, hogy a Köztársasági Elnöki Hivatal magas rangú partnereinek adhasson magyar motívumokkal díszített selyemsálakat. Egyik korábbi sálamat pedig maga a Spanyol Királynő kapta, aki külön köszönőlevélben méltatta az ajándékot, melyet egy Zoób Katti Zsolnay ékszerrel együtt adott át a hozzá kilátogató Schmitt Pál Köztársasági Elnök Úr.

Az óriási megtiszteltetés, elismerés felvetette a hazai nagyobb cégek megkeresésének lehetőségét is. Szeretnélek kérni benneteket, hogy amennyiben olyan cégnél dolgoztok, ahol lehetőségetek van közösségi helyszíneken (pl. konyha, folyosó faliújság), vagy intraneten közzétenni az alábbi „plakátomat”, esetleg eljuttatnátok olyan cégekhez, akiket érdekelhet üzleti ajándékként a kézzel festett selyemsálak, akkor mind több emberhez juthatnának el ezek a mind nagyobb százalékban zsűrizett iparművészeti alkotások.

A teljes portfolio megtekintéséhez látogass el a http://www.selymetfestek.hu/ oldalra.

A jelenleg eladó selyemkendőket, selyemsálakat is nézd meg.

Ha te is szeretnél üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, keress bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy a silkyway@selymetfestek.hu e-mailcímen.

Az oldalamon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése