2011. április 6., szerda

Elkészült a Köztársasági Elnöki Hivatalnak tervezett selyemsál-kollekció

Jászsági, matyó és kalotaszegi inspirációs selyemsál (balról jobbra)
  


Hogy hova tűntem az elmúlt hetekben, itt a magyar-ázat: a Köztársasági Elnöki Hivatalnak készültek a csodás magyar motívumokkal megfestett selyemkendők.

Pár hónappal ezelőtt ért a megtiszteltetés, hogy a Spanyol Királynőnek vitte ajándékba Schmitt Pál Köztársasági Elnök Úr az egyik  selyemsálamat, és amit külön köszönőlevélben méltatott a Királynő. A kapcsolatunknak azóta lett folytatása: 50 darab magyar motívumokkal díszített selyemsálat készítettünk a KEH által választott, matyó inspirációs sálak színkombinációiban. Hogy ne csak matyó mintákat fessünk, terveztem további két sálat is, egy jászsági és egy kalotaszegi motívumok által inspiráltat. Ezeket aztán megtöltöttük gyönyörű színekkel, és ez lett az eredmény.
A  képeken kollekcióban láthatjátok az elkészült sálakat: általában egy matyó, egy jászsági és egy kalotaszegi sál szerepel, kivéve, ahol kettő sál látható. A selyemsálakról további képeket fogok közzétenni a napokban, mert fotózáson is megörökítettük az eredményt.

Igyekeztem elegáns, ugyanakkor többféle stílushoz illő sálakat festeni, hogy a legváltozatosabb módon viselhetőek legyenek.

Remélem, tetszeni fog majd a megajándékozottaknak!

Mérete/size: 40*150 cm
Anyaga/material: 100% pongé 5 hernyóselyem
Ára/price: 7300 Ft/db


Ha te is szeretnél üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, keress bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy a silkyway@selymetfestek.hu e-mailcímen.

Az oldalamon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

1 megjegyzés:

  1. Annyira gyönyörűek, h szinte nem is tudok választani, pedig nem vagyok egy "kendős"! De anyu névnapjára tuti, h jelentkezni fogok! És gratula a megbízatáshoz!!!

    VálaszTörlés