2011. április 22., péntek

Liliomok selyemkendő

Elkelt!
Más színben is rendelhető!

 Kézzel festett liliomos selyemkendő nőknek

 Liliomok - kézzel festett selyem kendő 

 Liliomok selyem kendő kézzel festve


Mérete/size: 55*55 cm
Anyaga/material: 100% pongé 5 hernyóselyem

Nézd meg liliomos kendőnket más színekben is webáruházunkban!


Gyönyörű pasztell selyemkendő többféle lilával és barnával, bézs alapon és  orgonalila kerettel. Arany kontúrja miatt elegáns, ünnepi megjelenést kölcsönöz!

Fiataloknak és idősebbeknek egyaránt hordható lágy selyemkendő. Kötheted a nyakadba, ruhádra, táskádra, de a hajadban is jól mutat!


Liliom mint szimbólum

A tisztaság, ártatlanság de bódulat szimbóluma is. Az egyetlen virág, amit Krisztus nevén nevez az Újszövetségben, ezért már nagyon korán annyira népszerű lett, hogy végül V. Pál pápa 1618-ban jónak látta szabályozni művészi felhasználását. 

A tisztaság szimbólumaként Máriához és a szentekhez rendeljük, az Énekek énekében emlegetett liliom is Máriára utal, a kiváltságot jelképezve. A Bibliában a liliom még az isten akaratára való hagyatkozást, vagyis a gondviselést is jelképezi („Nézzétek a mezők liliomát, hogyan nőnek, nem fáradoznak, nem szőnek-fonnak”). Egészen más értelmezés szerint a liliom bibéje miatt a nemzés szimbóluma is, a francia királyok a faj fennmaradása miatt választották. (Bourbon liliom) A liliom erős, fűszeres bódító illata ellentétben áll megjelenésével, a szellem és az érzékek együttesét, ellentétét is jelezheti.

Ha te is szeretnél szeretteidnek, üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, látogasd meg webáruházunkat, vagy keress bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy redd fel kérdéseidet a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen.

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, nőnapra, Anyák napjára esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése