2011. április 11., hétfő

Selyemkendő fotózás

Selyemsál nyári ruhához, fülledt estékre


Selyemsál elegáns farmerruhához


Modern és magyar megjelenés lilával és kékkel (matyó inspiráció selyemsál)

Selyemsál nyitott hátú estélyi ruhához (Skandinávia selyemsál)


Sportosan elegáns megjelenés matyó mintákkal


Selyem ékszerek: gyűrű és medál

Nemrégiben fotózást tartottunk, hogy megörökítsük az elkészült selyemkendőket, selyemsálakat, valamint hogy bemutassuk, milyen változatosan lehet őket hordani különböző stílusú ruhákkal kombinálva. Hogy milyen megkötési technikákat választhatsz kedvenc selyemkendődhöz, selyemsáladhoz, nézd meg a cikket képekkel illusztrálva.

Mivel a tavaszi-nyári szezonra a világosabb színek javasoltak, sok fehér alapú selyemsálat fotóztunk, de azért az estélyi, alkalmi megjelenéshez illő sötétebb tónusok is helyet kaptak.

A fotókat Kattkának köszönhetjük, a modell pedig munkatársam, Reni volt. A farmerruhát Gál Judit tervezete és varrta, a smink Beck Viki keze munkáját dícséri. Hamarosan meglepetéssel és a többi képpel is jelentkezem!

Ha te is szeretnél szeretteidnek, üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, látogasd meg webáruházunkat, vagy keress bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy redd fel kérdéseidet a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen.

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, nőnapra, Anyák napjára esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése