2011. április 2., szombat

Újabb zsűrizett alkotások!

A képző- és iparművészeti lektorátus újból értékelte a beadott munkáimat. Többek között a közkedvelt matyó mintás alkotások is elnyerték a zsűriszámot!Matyó inspiráció selyemsál, 40*150 cm, többféle színkombinációban.  További képeket a magyar motívumos selyemkendők kategóriában találsz
 
A fenti sálon kívül a magyar minták közül kétféle jászsági és egy kalotaszegi motívum is zsűrizett alkotásnak minősül majd: a barna és fehér alapon már közzétett kisméretű jászsági selyemkendő, illetve egy jászsági inspirációs selyemsál, mely a napokban 10  különböző színkombinációban készült el,  és látható majd itt, a blogon.

Jászsági inspiráció selyemkendő, 55*55 cm
 

Ha te is szeretnél szeretteidnek, üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, látogasd meg webáruházunkat, vagy keress bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy redd fel kérdéseidet a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen.

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, nőnapra, Anyák napjára esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése