2011. május 14., szombat

Ajándék ötletek ballagásra, évzáróra, diplomaosztóra

Ballagási ajándék tanároknak, óvónőknek, dadusoknak

Az évnek ebben az  időszakában rendszeresen készítek ajándékot óvónéniknek, tanároknak, akik ballagó diákjaiktól kapnak egy-egy selyemkendőt, selyemsálat köszönetnyilvánításként az évekig tartó munkájukért. De ballagó diákoknak, illetve más összetartozó kollektívának (munkahelyen, csoportban együtt dolgozóknak) is festettem  már selyemsálakat, mely kifejezi az összetartozást, ugyanakkor az apró eltérések miatt az egyediséget is

Összeállítottam egy válogatást, de gyakorlatilag bármelyik selyemsálunk, selyemkendőnk lehet mind ballagási ajándék tanároknak, óvónőknek, mind ballagási öltözetkiegészítő.

Ha már nincs idő készíttetni, válassz készletünkből!
Ha te is szeretnél egyedi ballagási ajándékot adni tanároknak, óvónőknek, akkor látogasd meg webáruházunkat, vagy keress bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy tedd fel kérdéseidet a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen.

Silkyway selyemfestés - művészi ballagási ajándék tanároknak, óvónőknek


Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, nőnapra, Anyák napjára esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése