2011. május 25., szerda

Ajándék ötletek születésnapra, névnapra, évfordulóra, esküvőre

 Újabb összeállítást készítettem a tavaszi-nyári idényre selyemkendőkből, sálakból, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót!


A virágos selyemkendők kedvelőinek


A magyar motívumok kedvelőinek
 Bármely selyemkendőm, selyemsálam kérhető képként! Így a szoba falának dísze is lehet!Ha szeretnél, minták, technikák alapján válogatni az elkészült termékek között, a jobb oldali oszlopban a képekre kattintva megtalálod a termékkategóriákat: magyar, virágos, modern, batikolt, stb.

Ha te is szeretnél szeretteidnek, üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, látogasd meg webáruházunkat, vagy keress bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy redd fel kérdéseidet a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen.

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, nőnapra, Anyák napjára esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése