2011. május 22., vasárnap

Jászsági inspiráció selyemkendő, narancs-kék


Egy hete újabb színkombinációk készültek, ezúttal egy boltnak,  ahol személyesen is megtekinthetők, megvásárolhatók majd a selyemkendőim. Ráadásul mindenkinek elérhető közelségben, a Váci utcában!

Ez a narancs-kék kombináció nagyon izgalmas, különleges nekem. Szeretem ezt a két színt együtt, egy kis lilával kiegészülve pedig nagyon harmonikus, élénk, mégis pasztell benyomást kelt. 

Ha megtetszett ez a színkombináció, de más méretben, más mintában tudod elképzelni magadon,  keress meg nyugodtan, és megfestem neked máshogy!

Mérete/size: 55*55 cm
Anyaga/material: 100% pongé 5 hernyóselyem
Ára/price: 3990 ft
 

Ha te is szeretnél szeretteidnek, üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, látogasd meg webáruházunkat, vagy keress bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy redd fel kérdéseidet a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen.

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, nőnapra, Anyák napjára esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése