2011. május 4., szerda

Jászsági selyemsál - rózsaszín barna

ELKELT!
Hasonló selyemsál rendelhetőIsmét jászsági motívumokkal megfestett darab, a már kis méretben bemutatott rózsaszín-barna kombinációban készült gyönyörű pasztell selyemkendő. Fehér alapra kerültek fel az arany kontúrral megrajzolt motívumok és kapott halvány, pasztell színeket: rózsaszínt és fahéj barnát, illetve ezek világos árnyalatait.


Elegáns, kifinomult, lágy, nőies darab.

Mérete/size: 40*150 cm
Anyaga/material: 100% pongé 5 hernyóselyem


Zsűrizett termék, zsűriszáma: AM-13/68/2011Ha te is szeretnél szeretteidnek, üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, látogasd meg webáruházunkat, vagy keress bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy redd fel kérdéseidet a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen.

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, nőnapra, Anyák napjára esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése