2011. május 23., hétfő

Kendőmesék - selyemsál magyar motívumokkal
Múlt héten ért a megtiszteltetés és a felkérés, hogy a Lippentő Tánegyüttes Kendőmesék című műsorának koreográfusának, Kocsis Enikőnek készítsek egy selyemsálat magyar motívumokkal Somogy, Mezőség,  Csallóköz motívumainak inspirálásából. 

Amikor ránéztem a kész sálra, nekem a Rege a csodaszarvasról jutott eszembe, gyerekkorom kedvenc története. Szinte láttam a sál kék részén kirajzolódni a szökellő szarvast.


Mérete/size: 40*150 cm
Anyaga/material: 100% pongé 5 hernyóselyem
Ára/price: 6800 ft
Más színkombinációban is kérhető egyedi darab! Ha hangulatot, színeket szeretnél hozzá választani, nézd meg a már elkészült selyemkendőimet.

Ha szereted a magyar motívumokat, és te is szívesen hordanád, nézd meg a hasonló selyemsálaimat, selyemkendőimet: a magyar selyemsálak kategóriát!


Ha te is szeretnél szeretteidnek, üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, látogasd meg webáruházunkat, vagy keress bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy redd fel kérdéseidet a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen.

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, nőnapra, Anyák napjára esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése