2011. május 13., péntek

Mandala virágok - türkiz-pink
Egy felső ihlette ezt a selyemkendőt, amit megláttam és megszere(z)ttem pár nappal ezelőtt :-) teljesen mintha nekem szánták volna, az én stílusom, színeim egy az egyben. Gyorsan terveztem is egy kendőt belőle, de mivel ezeket a formákat nagyon  szeretem, többféle színkombinációban fogom a következő hetekben festeni. 

Ha titeket is megfogott, de nem ezzel a két színnel, hanem valami más kombinációban, akkor kérhetitek abban is! Nagyon sokféle hangulatot  találtok itt, az oldalamon, tessék válogatni és újakat kérni!

Metál kiemelésekkel, pöttyökkel kombinált türkiz és pink színekkel megfestett mandala virágok, indákkal, levelekkel. Fekete kontúrja és színei miatt modern, mégis nekem van benne valami hagyományos. Elegáns, szépen kidolgozott darab.


Mérete/size: 55*55 cm
Anyaga/material: 100% pongé 5 hernyóselyem
Ára/price: 4500 ft
 
Ha te is szeretnél szeretteidnek, üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, látogasd meg webáruházunkat, vagy keress bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy redd fel kérdéseidet a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen.

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, nőnapra, Anyák napjára esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése