2011. május 29., vasárnap

Matyó inspiráció selyemkendő - pink-türkiz-lila

ELKELT
Hasonló selyemkendő rendelhető!Szintén matyó motívumok ihlette selyemkendő, hasonló a lila, türkiz, jégzöld matyó selyemkendőhöz, de a pink színtől és sötétebb liláktól erőteljesebb kendő született. De ugyanúgy ezüst kontúrral rajzoltam meg, és összességében szintén hűsítő, elegáns hatású lett. 

Mérete/size: 55*55 cm
Anyaga/material: 100% pongé 5 hernyóselyem
Ára/price: 3990ft


Nézd meg a többi matyó, vagy  a többi magyar motívumokkal (matyó, jászsági, kalotaszegi) megfestett selyemkendőmet, selyemsálaimat is.Például ezt:

Matyó selyemkendő - pink-zöld-sárga


Ha te is szeretnél szeretteidnek, üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, látogasd meg webáruházunkat, vagy keress bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy redd fel kérdéseidet a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen.

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, nőnapra, Anyák napjára esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése