2011. június 27., hétfő

Alkalmi esküvői ruhák és kiegészítők selyemből

Szeretnél egy igazán nőies, elegáns, gyönyörű, egyedi esküvői ruhát? 
Tervezd meg, álmodd meg, és én megfestem neked hozzá az anyagot selyemből!


selyem alkalmi esküvői ruha

Akár menyasszonyi ruhádat, akár menyecske ruhádat képzelted el selyemből, nálam jó helyen jársz! Varrónőddel konzultálva megfestem neked az anyagot, ami álmaid ruhájához szükséges! 

 De selyemből nem csak a ruhád, hanem az esküvői kiegészítőid  is készülhetnek.

 
 Menyasszonyi kiegészítők selyemből például:
  • Színes fátylak, stólák, vállkendők, ha szabadtéri ceremóniát tervezel, de lehűl az idő - akár 3-4  nap alatt elkészülhet a stólád, ha a hét elején már látod, hogy a hétvégi esküvődre rosszabb időt mondanak!
  • Hajbavaló, 
  • gyűrű, ékszer
Akár ruháról, akár stóláról, ékszerről van szó, használhatod kiindulásként az oldalamon látható selyemkendőket, selyemsálakat, ékszereket, vagy a fantáziádat, esetleg ha láttál bárhol olyan ruhát, ékszert, ami megtetszett, keress bizalommal, és megbeszéljük a megvalósíthatóságát. 

A fenti képen látható ruha is esküvőre készült, és gyönyörű lett! Vagy nézd meg ezt a magyar (matyó) motívumokkal megfestett stólát, mely szintén egy menyasszony ruhájához készült!menyasszonynak esküvői kiegészítő selyemből

menyasszonynak esküvői kiegészítő selyemből

menyasszonynak esküvői kiegészítő selyembőlHa te is szeretnél szeretteidnek, üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, látogasd meg webáruházunkat, vagy keress bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy redd fel kérdéseidet a rendeles@silkyway.hu.hu e-mailcímen.

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, nőnapra, Anyák napjára esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése