2011. június 26., vasárnap

Keresd a jászságit! - nyereményjáték


A játék apropója egy kiállítás, mely a "Jászsági öltözetek és textíliák a jelenkorból" címet viseli, és amelyen láthatóak és  megvásárolhatóak a selyemsálaim is! További részleteket a kiállításról itt olvashattok:  http://www.jaszsarok.hu/dok/jop.pdf

Ahogy a korábbi játéknál is, ezúttal is ti választjátok ki a nektek legjobban tetsző selyemkendőt, selyemsálat, ezúttal annyi kitétellel, hogy a jászsági mintás sálak, kendők közül választhattok. Segítségképpen feltettem pár képet a játékszabályt is tartalmazó fenti képre, de még azt is megsúgom, hogy a magyar motívumos selyemkendők kategóriában találhatjátok ezeket a termékeket, és nagyon-nagyon sokféle  színben készültek, úgyhogy van választék!

Töltsétek fel a választott selyemkendőt (55*55 cm) vagy selyemsálat (40*150 cm) a Silkyway facebook oldalára és kérjétek meg barátaitokat, ismerőseiteket, hogy like-olják az általatok feltöltött képet! A legtöbb like-ot kapó kép feltöltője megnyeri a képen  látható kendőt, sálat, vagy annak reprodukcióját, amennyiben már elkelt a termék. Tehát minden jászsági motívummal megfestett selyemkendő, selyemsál játszik!

A játék - ahogyan a kiállítás is - júl.3-ig (éjfélig) tart. Eredményhirdetés július 4-én reggel!

Sok  sikert!!!


Ha te is szeretnél szeretteidnek, üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, látogasd meg webáruházunkat, vagy keress bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy redd fel kérdéseidet a rendeles@silkyway.hu.hu e-mailcímen.

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, nőnapra, Anyák napjára esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése