2011. július 19., kedd

Kombinálj!


Láttál egy selyemkendőt, selyemsálat az oldalamon, de nem azokban a színekben viselnéd? Válaszd ki a formát, stílust, majd kombináld össze színekkel! Vagy fordítva: indulj ki a színekből, és válassz hozzá formát! Egyszóval kombinálj!

Használd ki, hogy itt egyedi termékek születnek, ahol a te kérésed, ízlésed a meghatározó. Ettől más, mint a boltokban, mert itt te választasz. Számtalan vevőm kért már egyedi selyemkendőt, ezeket megtekintheted a vevői kérések kategóriában.


Pl. ezt:
Ha te is szeretnél szeretteidnek, üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, látogasd meg webáruházunkat, vagy keress bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy redd fel kérdéseidet a rendeles@silkyway.hu.hu e-mailcímen.

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, nőnapra, Anyák napjára esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése