2011. július 18., hétfő

Selyem stóla Anitának


 


 Anitának készült ez a türkizkék-türkizzöld selyemstóla, amit ha minden igaz, már meg is kapott! Testvérétől kiinduló információként a színeket és a nevet kaptam, ebből született meg a tervrajz, majd a kész stóla. Mivel Anita életmód-tanácsadó, és fontosnak tartja a vízfogyasztást, a stóla közepére egy tavirózsa került, melyből nevének középső betűje nő ki. Levelekkel, indákkal tarkított vizilátkép kerekedett ki belőle szép színátmenetekkel és arany kontúrral. Isten éltessen, Anita!

Mérete/size: 90*215 cm
Anyaga/material: 100% pongé 5 hernyóselyem
Ára/price: 20.000


Ha te is szeretnél szeretteidnek, üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, látogasd meg webáruházunkat, vagy keress bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy redd fel kérdéseidet a rendeles@silkyway.hu.hu e-mailcímen.

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, nőnapra, Anyák napjára esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése