2011. július 1., péntek

Strandkendő megkötése

Bazsarózsás selyem strandkendő

Strandkendő kalocsai motívumokkal

Színátmenetes strandkendő - 'Áldás' - választható színekben Selyem strandkendő kézzel festve


Egyedi selyem strandkendő a Silkyway selyemfestő műhelytől

Tiszta hernyóselyemre készült egyedi minták, és választható színek - ezek jellemzik a Silkyway strandkendőket. Elegancia és a legnemesebb anyag lehet a társad a strandon, tengerparton is, ha a mi alkotásainkat választod. 

Kérhetsz a fürdőruhádhoz illő mintájú strandkendőt, vagy elkészítjük neked a színátmenetes Áldás selyem strandkendőt az általad választott színekben. Rendelésre készülő egyedi darabok a selyem szerelmeseinek. 


Mérete/size: 90*215 cm
Anyaga/material: 100% pongé 5 vagy 8 hernyóselyem

Ára/price: 12.000 ft-tól, mintától függően


Ha te is szeretnél szeretteidnek, üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, látogasd meg webáruházunkat, vagy keress bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy redd fel kérdéseidet a rendeles@silkyway.hu.hu e-mailcímen.

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, nőnapra, Anyák napjára esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése