2011. július 28., csütörtök

Vad liliomok selyemkendő - prémium ajándék nőknek

Liliomok selyemkendő Prémium kollekciónkból - 

exkluzív ajándék nőknek


Több hete szerettem volna megfesteni az út szélén látható liliomokat, melyek mára már elvirágoztak a legtöbb helyen, de ez a csodaszép kendő megörökíti majd őket. Gyönyörű narancs színüket minden nap megcsodáltam a környező utcákban, de a város sok pontján találkoztam velük.

Részletesen kidolgozott exkluzív darab, mely Prémium kollekciónk részét képezi. Hosszú, sál fazonban és más színekben is rendelhető egyedi alkotás.

Arany kontúrral megrajzolt, részletesen kidolgozott, és színátmenetes festéssel készült elegáns darab.
 
Mérete/size: 55*55 cm
Anyaga/material: 100% pongé 5 hernyóselyem
Ára/price: 14.990 ft


Ha te is szeretnél szeretteidnek, üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, látogasd meg webáruházunkat, vagy keress bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy redd fel kérdéseidet a rendeles@silkyway.hu.hu e-mailcímen.

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, nőnapra, Anyák napjára esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése