2011. augusztus 5., péntek

Matyó inspiráció selyemsál - őszies barna-kék-zöld-fehérEz a nyár nem a hőségéről híres, a sok borongós, esős napok kicsit sötétebb színeket eredményeztek a sálakon is. Remélem, azért még lesz jobb idő, és újra előkerülnek a sárgák, pinkek, narancsok!
Zsűrizett, matyó motívumok inspirálta selyemsál újabb színösszeállításban, arany kontúrral, barnákkal, zölddel, kékkel és egy csipetnyi pinkkel, fehér alapon.

Elegáns selyemsál a klasszikus megjelenést kedvelőknek!

Mérete/size: 40*150 cm
Anyaga/material: 100% pongé 5 hernyóselyem
Ára/price: 6800 ftHa te is szeretnél szeretteidnek, üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, látogasd meg webáruházunkat, vagy keress bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy redd fel kérdéseidet a rendeles@silkyway.hu.hu e-mailcímen.

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, nőnapra, Anyák napjára esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése