2011. október 25., kedd

Ajándék ötletek Karácsonyra!

Virágos selyemsálak, selyemkendők


Magyar motívumokTrópusi virágos selyemsálak


Ajándék ötletek Karácsonyra: jászsági inspiráció selyemkendő


Összeválogattam néhány őszi színkombinációban pompázó selyemkendőt, selyemsálat a karácsonyi ajándékot keresőknek! Természetesen más színben is léteznek ezek a selyemsálak, inkább csak egy-egy kategóriát jelölnek, rájuk kattintva a hasonló selyemsálak érhetőek el. 

Ha sürgősen ajándékot keresel Születésnapra, Névnapra, Karácsonyra, stb., és már nincs időd rendelni, nézd meg a jelenleg eladó selyemsálakat, selyemkendőket is!


Ha te is szeretnél szeretteidnek, üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, látogasd meg webáruházunkat, vagy keress bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy tedd fel kérdéseidet a rendeles@silkyway.hu.hu e-mailcímen.

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, nőnapra, Anyák napjára esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése