2011. október 3., hétfő

Jászsági inspiráció selyemkendő - türkiz-barna-oliva

 ELKELT!
Más színösszeállításokban is rendelhető!


Egy újabb jászsági motívum, modern megjelenéssel. bronzbarna kontúrral megrajzolt indák, levelek, virágok, az ősznek megfelelően friss türkiz, barnák (bézstől fahéjig és sötétbarnáig) és olivazöld színekkel megfestve. 

Szimmetrikus minta, fehér alapon, ezáltal télen is friss, üde megjelenést biztosít! A magyar motívumok kedvelőinek!

A fenti selyemkendő már elkelt, egy magyar táncokat bemutató tánccsoport vezetője kapta ajándékba tanítványaitól! További színösszeállításokban is készül a napokban, illetve rendelhető!

Mérete/size: 90*90 cm
Anyaga/material: 100% pongé 5 hernyóselyem
Ára/price: 6500 ft

Nézd meg más színösszeállításban is!

Jászsági selyemkendő, 90*90 cm, bordó-sárga-barnaHa te is szeretnél szeretteidnek, üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, látogasd meg webáruházunkat, vagy keress bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy redd fel kérdéseidet a rendeles@silkyway.hu.hu e-mailcímen.

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, nőnapra, Anyák napjára esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése