2011. november 6., vasárnap

Silkyway selyemsálak őszi-téli kollekció fotózása


Ma újra fotózni fogunk Kattka segítségével! Itt az ideje, hiszen utoljára tavasszal készültek modelles képek, de mivel itt az őszi-téli szezon, és más színek kerültek előtérbe, teljesen más hangulat tükröződik a sálakon és a képeken is.

A koncepció a barna-zöld-narancs-bordó-lila színek köré épül majd, és a selyemsálak kabátos, téli öltözetes használatáról szól majd.

A fotózás apropója nem csak a szezonális ok, hanem az is, hogy az elmúlt hetekben a Köztársasági Elnöki Hivatalnak készítettünk rengeteg selyemsálat őszi színekben. Tehát van mit fotózni, roskadozik az állvány a műhelyben!

Addig is nézzétek meg a korábbi fotózásunk néhány kiragadott képét (a többi kép az egyes termékek bemutatásánál jelenik meg):

 http://www.selymetfestek.hu/2011/04/selyemkendo-fotozas.html

Ha te is szeretnél üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, keress bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy a silkyway@selymetfestek.hu e-mailcímen. 

Az oldalamon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése