2011. december 16., péntek

Horható művészet - Wearable Art - selymen

Mit jelent a Wearable Art kifejezés?

Olyan egyedi, általában kézzel készült ruhákat, kiegészítőket, ékszereket takar, melyeket művészi módon alkottak meg tervezőik. Míg a ruházati cikkek legtöbbjét esztétikai szempontok alapján tervezik, a wearable art darabok egyedi művészeti alkotások.

Hogyan jelenik meg ez a selyemsálakon, selyemruhákon?

Visszaköszönhetnek a kézzel festett selyemsálakon akár hagyományos magyar motívumaink, vagy festők, más művészeti ágban tevékenykedő művészek alkotásainak inspirációi - nem lenyomatai, utánnyomatai, azt meghagyjuk a nyomott sálak gyártóinak.

Nagyon szép megjelenése, tovább élése magyar motívumainknak a stólák vagy selyem ruhák, melyek elegáns vagy hétköznapi viseletként is hordhatóak, és melyek segítségével büszkén örökíthetjük át az utókornak a hagyományainkat, ötvözve a modern igényekkel, formákkal, színekkel.Selyem felső egyedi megrendelés alapjánMatyó inspiráció selyemsálVirágos selyemsálak
  
Táncoló habok selyemsálKlimt-Flöge Inspiráció selyemsál

Selyem fátyol személyre szabva, Anitának

Kunkori selyemsálHa te is szeretnél szeretteidnek, üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, látogasd meg webáruházunkat, vagy keress bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy redd fel kérdéseidet a rendeles@silkyway.hu.hu e-mailcímen.

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, nőnapra, Anyák napjára esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése