2012. január 30., hétfő

Divat / 2012 tavasz

Te milyennek képzeled el a 2012-es selyem divatot? 

Inspirálódjunk együtt a most legdivatosabb mintákból, színekből!

A lent látható ruhához hasonlót kézi selyemfestéssel is meg lehet oldani, például organikus mintákkal, élénk, harsány színekkel. Ez a türkiz-barna kombináció a 2011-es őszi kollekció kedvenc színösszeállítása volt, 2012-es tavaszi köntösben pedig ilyen vegyes színeket kaphatna.

Eklektika selyemkendőspring summer 2012 print trends 461x600  Tavasz  A legtrendibb minták on Fashionfave

 

Virág minta kézzel festve


A virágos minták nálunk minden évszakban jelen vannak, más-más színekben. Tavasszal inkább friss, üde színeket használunk, mint levélzöld, sárga, pinkek, narancsok, világoskékek.

Akár ruhát is készíthetünk belőle, nem csak kiegészítőként hordhatjuk!

VIRAG 520x388  Tavasz  A legtrendibb minták on Fashionfave

 

Állat minta

Az állat minták újra hódítanak, de nem giccses stílusban, hanem visszafogottabb formában. Nem csak a minták, hanem maguk az állatok is megjelennek a ruhákon, kiegészítőkön 2012-ben, például a macskafélék, tigrisek, papagáj, páva és egyéb madárfélék, vagy az én kedvenc világom, a tengeri élőlények, a színpompás halak és növények. 

 
ALLAT 520x388  Tavasz  A legtrendibb minták on Fashionfave

Természet a kiegészítőkön, ruhákon

A természet eddig is jelen volt a tervezésünkben, de idén több fát, levelet, tájakat, erdőt, esőerdőt ábrázoló kiegészítőt készítünk majd. Így a városi életet élők is közelebb kerülhetnek a természet csodájához.

TERMESZET 520x388  Tavasz  A legtrendibb minták on Fashionfave

Népi motívumok / magyar motívumok

Továbbra is divat a magyar minták újragondolása, immáron másfél éve készítjük a közkedvelt matyó, jászsági és kalotaszegi motívumokkal díszített kézzel festett selyemsálainkat. Január első heteiben új mintákat terveztünk, melyeket nemsokára ti is láthatjátok, most készülnek a prototípusok!
ETNO 520x388  Tavasz  A legtrendibb minták on Fashionfave

A megunhatatlan csíkok

Az elmúlt hetekben számtalan boltban láttam francia stílusú piros-kék csíkos ruhákat, kiegészítőket. Megálmodjuk hát mi is csíkos kollekciónkat, és megmutatjuk nektek, hogy a Silkyway selyemsálaknál hogy mutatnak a csíkok. Természetesen kézzel rajzolva nem szögegyenes csíkokat jelenítünk majd meg, de a részleteket csak később fogom elárulni!CSIK 520x392  Tavasz  A legtrendibb minták on Fashionfave

Geometriai minták

Nálunk már tavaly nagyon népszerűek voltak a geometrikus minták, melyek 2012-ben is divatosak lesznek: Hundertwasser, Klimt és más művészek formáiból inspirálódunk. Háromszögek, kockák, spirálok, pöttyök, körök jellemzik ezeket a néha absztrakt alkotásokat.

 GEOMETRIKUS 520x386  Tavasz  A legtrendibb minták on FashionfaveNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése