2012. január 25., szerda

Megszűnik a D&G - utoljára selyemmel rukkolnak előA D&G utolsó, 2012-es tavaszi kollekciójára a selyemsálak, egyenes nadrágok, testhez simuló, derékban megkötött ruhák jellemzők. A D&G-t 12 éve indították el, azonban a most megmaradó Dolce & Gabbana nevű márkájukkal már korábban is sikert arattak. 

1984-ben egy tehetségkutató műsor keretében mutatták be első női kollekciójukat, ahol a virágmintákba öltöztetett modellek miatt figyeltek fel rájuk, ugyanis ruháik nem eltakarták a női alak szépségeit, hanem megmutatták azokat. 

A D&G csupán, mint márkanév szűnik meg, ugyanis a hétköznapibb stílushoz illő farmerek és trikók elvileg fellelhetőek maradnak az árukészletükben. 

Stefano a következőket nyilatkozta a márka felfüggesztésével kapcsolatban: „Jövőre 50 éves leszek, nincs már mit veszítenem. Azt akarom, hogy a halálom után elég legyen ránézni a képre, hogy felismerjék a kreációimat”.

D&G 2012

Dolce és Gabbana talán még soha nem tervezett ilyen egységes kollekciót, mint a mostani. A legfőbb anyag a könnyed selyem lett, mellyel a feltűnőséget és az eleganciát a legfelsőbb határokig fokozták. Anyáink selyemsáljait és -kendőit idézik, ezzel klasszikussá, örökbecsűvé tették az utolsó D&G kreációkat.
Az arany, tengerkék, égszínkék, vörös, citrom, narancs, lila, fűzöld, olajzöld színek kavalkádja mediterrán és romantikus hangulatba öltöztette a milánói divathét kifutóját. A barokk főúri viseletre, udvari selyemtapéták mintájára emlékeztető kelmék rafinált megkötési-csomózási technikái még dögösebbé teszik ezeket a ruhadarabokat. Remek választásnak bizonyult a színes selyem, mert lehet divatos tengerparti viselet, de hordható a városban is.

Vállak és lábak villantása kötelező 2012-ben

A nőies formavilágból nem hiányoztak a méretes szalmakalapok, a selyem mini- és többrétegű ruhák, ingek, tunikák, sortok, nadrágok, blézerek, könnyű kardigánok és pulóverek mellett az aranyszínű kiegészítők- karkötők, fülbevalók, táskák, napszemüvegek. A divatshow fináléjában pedig a felvonultatott maxiruhák mellett a boka felett kötős platform/capri szandálok is roppant tetszetősek.

Ha te is szeretnél szeretteidnek, üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, látogasd meg webáruházunkat, vagy keress bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy redd fel kérdéseidet a rendeles@silkyway.hu.hu e-mailcímen.

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, nőnapra, Anyák napjára esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése