2012. február 8., szerda

2012 divatszíne: tangerine tangó 

  

A 2012-es év divatszíne a Tangerine Tango (17-1463) névre hallgató szín a Pantone színskálán. Magyar fordításban a mandarin tangó nevet kapta. 

A cég szerint a piros és narancssárga keveréke, az idei élénk rózsaszínhez hasonlóan azt az energiát kell hogy megteremtse, amire pontosan ebben a mindenki számára nehéz és válságos időszakban szükség van.

 "A 2011-es év színe, a PANTONE 18-2120 kódszámú loncrózsaszín arra bátorított minket, hogy lendülettel és lelkesedve vegyük a mindennapi akadályokat. A mandarin tangó, ez az élénk narancsvörös szín pedig ellát mindazzal a energiával, amelyre szükségünk van a feltöltődéshez és előrehaladáshoz. Kifinomult, ugyanakkor drámai és csábító szín, a mandarin tangó egy mély narancsos árnyalat. A naplemente sugárzó színeire emlékeztető mandarin tangó egyesíti magában az eleven és izgalmas vöröset a barátságos és szívélyes sárgával, egy látványos, vonzó és energikus árnyalatot hozva létre." - áll a közleményben.

 „Kifinomult, drámai és csábító”, fogalmaz Leatrice Eiseman, a Pantone cég ügyvezető igazgatója a mandarin tangóról. A piros és narancssárga keveréke felidézi bennünk a naplemente sugárzó árnyalatait, hisz a határozottan látványos és telt színből árad a forróság és energia. A Pantone cég új színeiben ösztökél minket, hogy bátrabban szembenézzünk a mindennapi gondokkal és bajokkal, hogy nagyobb lendülettel, energiával töltsön meg minket, a mindennapok kihívásait pedig könnyedebben vegyük.

A mandarin tangó vöröse vadságot és lüktető dinamizmust produkál, ellenben párja a narancs, a déligyümölcsök egzotikumával, barátságos, meleg színével tompítva azt, így alkotva egy nagyszerű párost. E két színek, ezzel a játékossággal próbálnak nemcsak a ruhatárunkban trendet teremteni, de általános lelki állapotunkra is pozitív és előnyös hatást gyakorolni.

Tőlünk sem áll távol, hiszen mind a logonkban, blogunkban, arculatunkban, mind a kendőinkben sűrűn szerepelnek a narancsos-pirosas színek. Kiegészítőkben kifejezetten jól mutat, hiszen itt nincsenek nagy egybefüggő területek, ahol fennáll az a veszély, hogy túlságosan erőszakos lesz ez a szín, vagy pedig vastagít, teltté tesz, és csak a modelleknek áll jól. 

Kifejezetten magára vonzza a tekintetet, így el lehet terelni vele a figyelmet, vagy fel lehet vele hívni a figyelmet - így segít az előnyös öltözködésben.

Mandarin tangó a Silkyway sálakban: 

Liliomok selyemkendő

Szívvel-lélekkel selyemsál

Matyó inspiráció selyemsál fehér alapon

Trópusi virágok selyemsál többféle színben


Ha te is szeretnél szeretteidnek, üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, látogasd meg webáruházunkat, vagy keress bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy redd fel kérdéseidet a rendeles@silkyway.hu.hu e-mailcímen.

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, nőnapra, Anyák napjára esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése