2012. február 1., szerda

A 2012-es tavasz-nyár nagy visszatérője: a selyemsál

A selyemsál/stóla úgy tűnik, valóban a tavaszi szezon nagy visszatérője, minden nagyobb márka kínálatában megtalálható.

 

 

 

 
Major Kata, a Catwalk Divat és Trend Magazin szerkesztője válogatta össze nekem a fenti képeket, melyek arról tanuskodnak, hogy a 2012-ben nagy divat lesz a selyemkendő, selyemsál, selyemstóla. 

"Ami új: nem csak hagyományos módon, nyakba kötve hordjuk, hanem övként a csípőn-derékon, de lehet masniként vagy peplumszerűen a csípőre kötve stb. - a lényeg a kreativitás"- ahogy korábbi képeinken is láthattátok, mi is ajánlottuk már az újszerű megközelítéseket, felhasználási módokat, melyek segítségével a selyemsálak kiszabadulhatnak a skatulyákból, és a fiatalabb korosztály számára is vonzóak lehetnek."Minták tekintetében több trend is van, ezek közül a legerőteljesebb a Floral/Virágos, az Ornamental, a Signature és az Abstract, népszerű a Check/Kockás és az Etno, de láttunk Graffiti vagy Logo designt is."

 Nézzétek csak, nálunk miket találtok!


  
Vagy ehhez mit szólnátok?


Ha te is szeretnél szeretteidnek, üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, látogasd meg webáruházunkat, vagy keress bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy redd fel kérdéseidet a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen.

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, nőnapra, Anyák napjára esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése