2012. február 8., szerda

Magenta színű selyem menyecske ruha Orsinak
Ez a csodaszép ruha tavaly szeptemberre készült, Orsi esküvőjére, az ő saját elképzelései alapján. Mivel Orsi és párja, Laci is salsáznak, adott volt az ötlet, hogy salsa-szoknyát készíttessen velünk a nagy napra. Az esküvő meghatározó színe a magenta lett, a dekorációban, meghívóban is ez köszönt vissza, így a ruhán is. 

Született hát hernyóselyem szaténból egy gyönyörű magenta egyberuha réteges szoknyával, mely gyönyörűen pörög salsázás közben. A felsőrésze míderelt, hátul fűzővel, tehát évekig hordható, súlyeltérés esetén is. :-) 

Bár a magenta egy nagyon erőteljes szín, Orsinak nagyon jól áll, mert szép, vékony, így nem hat erőszakosan. 

Ahogy a képen látható színátmenetes ruhát, ezt is Kucsák Piroskával együtt készítettük! 

Orsitól: 
"Gyönyörű és imádtam benne lenni. Azóta már ki is lett  tisztítva (szárazon, tisztító), és nagyon szép maradt. Még1x köszönöm!"


Ha te is szeretnél szeretteidnek, üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, látogasd meg webáruházunkat, vagy keress bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy redd fel kérdéseidet a rendeles@silkyway.hu.hu e-mailcímen.Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, nőnapra, Anyák napjára esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése