2012. február 24., péntek

Megszállták a női munkahelyünket a Duna TV-s srácok!

Tegnap meglátogatott minket a Duna TV Kulisszatitkok című műsorának stábja, és riportot készítettek a tevékenységünkről, munkáinkról. 

Mint megtudtuk, a szerkesztő figyelmét a Kossuth Rádióban velem készült interjú keltette fel, ahol a Silkyway kézzel festett selyemsálakról, a műhelyünkről, munkásságunkról beszéltem.  

Reggeltől már egyeztettük, ki mit csinál, fest, tervez, vasal, stb, ugyanis az Ír-Magyar Üzleti kör Szt. Patrik napi rendezvényére készülünk, ezért most kelta mintákat tervezünk, festünk meg selyemsálakra! Épp ebbe csöppent be pontban 11 órakor a forgatócsoport, négy fővel, ami a mi negyven négyzetméteres műhelyünkben már tömegjelenetekhez vezetett.

Ennyien még sosem voltunk egyszerre itt, ahol amúgy is sok helyet foglalnak el az asztalok és a festőkeretek. Ráadásul az egy négyzetméterre jutó férfiak száma az eddigi átlaghoz képest - ami azt jelenti, hogy néha férjem, Balázs beteszi a lábát hozzánk, hogy valamit megszereljen, megoldjon nekünk - többszörösére nőtt :-) Közel három órán át tartott a forgatás, amiből ti csak 7-8 percet fogtok majd látni, viszont többféle fázist mutatunk majd be, valódi kis betekintést nyerhet az életünkbe az, aki megnézi! 

Jó hangulatban elbeszélgettünk, mindenki elmondhatta véleményét, személyes aspektusait a selyemfestéssel kapcsolatban, a végére már nem is voltam lámpalázas, bár az első pár percben hibát hibára halmoztam, ami ennyi interjú után nekem is meglepő volt.

Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, nézd meg webáruházunkat, és válassz a folyamatosan bővülő kínálatból!

Az oldalamon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése