2012. február 23., csütörtök

Nőnapi ajándék ötletek selyemkendőkből 


Közeleg a nőnap (2012. március 8.), amikor az urak újabb kihívás elé állnak: mit ajándékozzanak szívük hölgyének?

Erre a kérdésre szeretnénk válaszokat adni: Silkyway kézzel festett selyemsálakat kínálunk rengeteg mintával, szebbnél szebb színekben. Akár virágos, akár modern, akár magyar motívumok a hölgyek kedvenc formavilága, nálunk megtalálják a legmegfelelőbbet, ráadásul egyedi kivitelben! 

Nézd meg termékeinket webáruházunkban, és ha találsz kedvedre valót, de nincs készleten, jövő hét hetfőig (2012. február 27.) még meg is tudod rendelni egyedi ajándékodat, hogy időben elkészülhessen. Díszdobozban, használati útmutatóval ellátva nagyon szép, exkluzív ajándék!

Ha szeretnél szíved választottjának, vagy hölgy rokonaidnak, ismerőseidnek exkluzív, kézzel festett selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, keress bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy a silkyway@selymetfestek.hu e-mailcímen. 

Az oldalamon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése