2012. február 28., kedd

Silkyway 2012. tavaszi-nyári kollekció

Áldás selyemsál

Szűcs motívumok

Matyó motívumok
 
Francia tengerpart
Klimt-Flöge inspiráció selyemsál

Kelta motívumok


Indián nyár selyemkendő


Pávatoll selyemkendő


Szőttes


Táncoló habok

Vitorlás selyemkendő

Rügyező virágok


Apró virágos selyemkendő


Árvalányhaj selyemsál


Rózsaágy selyemkendő


Liliomok selyemkendő


Bár kint épp esik a hó, két-három napja azon gondolkodtam, hogy ideje egy kis friss, tavaszi-nyári színekben játszó kollekciót feltennem! Elő a virágokkal, élénk színekkel - az idei divatban hangsúlyos lesz a kicsit bohókás, minden mindennel hangulatú, vidám, játékos színösszeállítás. 

Ami mindenképpen előtérbe kerül, az a friss levélzöldek, narancsok, napsárga, rózsaszínek, halvány levendula. Ahogy megújul a természet, ezek a színek köszönnek vissza ránk a fákról, virágokról, ezért a sötét színek napról napra háttérbe húzódnak, és megújul az öltözködésünk is. 


Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, a silkyway.hu/webaruhaz címen, vagy keress minket bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

1 megjegyzés: