2012. február 21., kedd

Szavak selyemkendő - egyedi megrendelés alapján


Tavaly Karácsonyra készült valakinek ez a különleges selyemkendő: egy vevőnk a feleségének készíttette, az általa meghatározott szavakat csempésztük bele a selyemkendőbe. 

Különleges ajándék és üzenet annak, akit szeretünk. Álmodd meg te is a saját selyemkendődet, akár szavakkal, akár kedvenc motívumoddal, állatoddal, képeddel, színeiddel!

JÁTÉK!!!

KERESD MEG A KÉPEN LÁTHATÓ SELYEMKENDŐBEN A SZAVAKAT, ÉS KÜLDD EL A SILKYWAY@SELYMETFESTEK.HU E-MAILCÍMRE (TÁRGY MEZŐBE ÍRD EZT: "SZAVAK"). A HELYES MEGFEJTŐK KÖZÖTT 20%-OS KEDVEZMÉNYT SORSOLUNK KI, MELYET TERMÉKEINK MEGVÁSÁRLÁSAKOR VÁLTHATTOK BE. BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: 2012. MÁRCIUS 1.


Mérete/size:  90*90 cm
Anyaga/material: 100% pongé 5 hernyóselyem 
Ára/price: 6800 ft

Ha te is szeretnél szeretteidnek, üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, látogasd meg webáruházunkat, vagy keress bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy redd fel kérdéseidet a rendeles@silkyway.hu.hu e-mailcímen. 

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, nőnapra, Anyák napjára esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése