2012. február 21., kedd

Szűcs minták selyemsálakonNemrég a Gombold újra pályázaton indultunk szűcs minták modern megjelenítésével, de sajnos nem jutottunk tovább. Viszont annyira megtetszettek nekünk ezek a tervek, hogy pályázat ide vagy oda, mindenképpen meg akartuk őket valósítani. Összesen négy tervünk készült, két 90*90 cm-es, és két 40*150 cm-es selyemsál, illetve selyemkendő. Ezek közül láthattok most két verziót, két teljesen eltérő hangulatban, színösszeállításban.

Hogy miért pont a szűcs minták? A hagyományos magyar viseletben a szűrökön, ködmönökön fantasztikus motívumok jelentek meg, ezeknek az elkészítése és viselete a mindennapokat kitöltötte - manapság pedig márkajelzéseket és szörnyeket viselünk magunkon helyettük. Pedig nem mindegy, hogy mi van a ruhánkra írva, hiszen a testünkön (auránkban) hordjuk ezeket a feliratokat. Gyógyíthatunk, vagy rombolhatunk általuk, ezért érdemes körültekintően eljárni egy hétköznapi póló, vagy nadrág kiválasztásánál is. Például egy nemzetközi márka magyar jelentése a féltékenység, ha a kabátomon a hátamon ezt hordom nagy méretben, az nem biztos, hogy segítő hatású....

Az alsó selyemkendő már elkelt, egy amerikai vevőnkhöz kerül, de természetesen lehet kérni hasonlót, vagy más színekben is!


Ha te is szeretnél szeretteidnek, üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, látogasd meg webáruházunkat, vagy keress bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy redd fel kérdéseidet a rendeles@silkyway.hu.hu e-mailcímen.

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, nőnapra, Anyák napjára esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése