2012. március 28., szerda

Hastánc ruha trend 2012
2012-ben a sok-sok éve megszokott flitteres-csüngős-érmés design állítólag már nem lesz divat a hastáncosok közt... Vajon ezt az arab világban is tudják, ahonnan a hastánc ered?

Mindenesetre azt súgják tőlünk nyugatra lévő források, hogy idén az egyszerűség fog hódítani, ami a hastánc ruhákat illeti. Hogy mit értenek ez alatt?

Semmi flitter, lógó érmék, gyöngyök, rojtok hanem az elmúlt pár évben feltörekvő design kerül előtérbe: a gazdag dekoráció helyett a formák és anyagok lesznek fontosabbak! A vezető hastáncruha-készítők is fényes selymet használnak, ami nagyon különlege, főleg, ha kézzel festett minták díszítik.

Ami még megdobja az idei divatot, az a meztelenség-hatás, melyet bőr színű elasztikus anyagok alkalmazásával és szilikon pántokkal érnek el a készítők - ezektől úgy néz ki a ruha, mintha semmi nem lenne rajtunk bizonyos részeken - a nézők pedig csak találgathatnak, hogy hogyan marad fent a melltartó mindenféle pánt nélkül... :-)

Ha te is szeretnél magadnak egyedi, kézzel festett Silkyway selyemfátylat, vagy selyem hastáncos ruhát, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése