2012. március 22., csütörtök

Munkahelyi öltözet - selyemsál mint az üzleti megjelenés része


A munkahelyi öltözet kiválasztása egyfajta egyensúly-érzéket követel meg. Egyrészt a külső megjelenésnek meg kell mutatnia, hogy egy komoly, okos, hozzáértő hölggyel állunk szemben, másrészt viszont nem szabad elvesznünk a klasszikus fekete, szürke, sötétkék és bézs színek tengerében. Ráadásul az egyéniségünk is kifejezésre kell, hogy kerüljön. Hogy tudjuk mindezt egyszerre megvalósítani?


Például a kézzel festett Silkyway selyemsálakkal, mely az egyszínű öltözékkel gyönyörűen harmonizál, és pasztelltől élénkig mindenféle színben és stílusban rendelkezésre áll. 


  • Tárgyalásra ajánljuk: hogy ne vonja el a figyelmet a viselőjéről, a kevesebb mintás, pasztell színű, visszafogottabb darabokat, például a rügyező virágok selyemkendőt.
  • Hétköznapra: konkrét minták nélküli, vagy nonfiguratív, nagy felületeket átfogó mintákat, pl. fatörzs selyemsál.
  • Céges partyra: hordhatunk feltűnő, élénk színeket, ami magára vonzza a tekintetet. Előkerülhetnek a míves, részletesen kidolgozott, különleges darabok, mint például a szűcs motívumokkal díszített selyemsál. 

Vannak, akik különösen fontosnak tartják az öltözködére extra hangsúlyt fektetni, és hajlandóak nagyobb összegeket is kifizetni egy-egy egyedi darabért. Ám akik kisebb összegből szeretnék megoldani az egyedi öltözéket, azok számára is megoldást nyújtanak a Silkyway selyemsálak, hiszen egyszínű öltözékünkhöz már 6000 forintért választhatunk egy kézzel festett selyem kiegészítőt.Ha te is szeretnél üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, keress bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy a silkyway@selymetfestek.hu e-mailcímen. 

Az oldalamon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése