2012. március 27., kedd

Üzleti/irodai megjelenés selyem sál, kendő segítségével


Hogyan hordhatjuk a selyemkendőket, selyemsálakat a munkahelyünkön?

Nem csak a nyak köré kötve, tekerve, hanem övként csípőn, vagy mell alatt megkötve is szépen mutatnak. De csomózhatjuk a táskánkra, vagy a ruhánkra is, díszként. Az egyszínű üzleti öltözék nagyon szép alapot ad neki, a fekete, sötétkék színek kiemelik, kihangsúlyozzák a selyemkendő szépségét, színeit. A kendő, sál pedig ezt meghálálva különleges megjelenést, hangulatot ad visszafogott ruháinknak.A nyak körül megkötött sál, kendő rengeteg módon variálható, de aki nem szereti a kötöttségeket, a szoros viseletet a nyaka körül, egyszerűen kötés nélkül is hordhatja, például a kosztüm gallérja alá kissé becsúsztatva, így elegáns, ugyanakkor szimbolikus a selyemsál szerepe öltözködésünkben. 

Blúzhoz hordhatjuk a hosszú selyemsálat úgy is, hogy a hosszát megfelezzük, a nyakunk köré tesszük, majd a két szabad végét átbújtatjuk az így képződött hurkon.

Sálat, kendőt nem csak magunkon, hanem táskánkon is hordhatunk! Így felöltözteti kedvenc kiegészítőnket a másik kedvenc kiegészítőnk, :-)


Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Silkyway selyemfestő műhely - művészi alkotások selyemből, nőktől nőknek


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése