2012. április 10., kedd

Anyák napi ajándék ötletek kézzel festett selyemsálakbólRózsaágy selyemkendő

Matyó inspiráció selyemsál fehér vagy színes alapon


Szűcs motívumok selyemkendőn


Jászsági inspiráció selyemsál


Jászsági kicsi selyemkendő


Áldás selyemsál


Ajándékot keresel Anyák napjára?


Hamarosan eljön Anyák napja, amikor megajándékozzuk azt a nőt, akinek az életünket köszönhetjük. Ez egyfajta megemlékezés arról, hogy 9 hónapig testében hordott minket, majd sok-sok éven át gondoskodott rólunk erejét nem kímélve.

Köszöntsük fel Édesanyánkat Anyák napi ajándékunkkal, egy csodaszép egyedi selyemkendővel, vagy selyemsállal, mely kényezteti, beburkolja, elbűvöli a nőket,  akik értékelik a természetes eleganciát és az egyedi, kézzel készült alkotásokat.

Az anyák napja világszerte megünnepelt nap, amelyen az anyaságról emlékezünk meg. A különböző országokban más és más napokon ünneplik, Magyarországon május első vasárnapján.
 
Az anyák megünneplésének története az ókori Görögországba nyúlik vissza. Akkoriban tavaszi ünnepségeket tartottak Rheának az istenek anyjának, és vele együtt az édesanyák tiszteletére. A történelem során később is voltak olyan ünnepek, amikor az anyákat is felköszöntötték.

A legtöbb országban ez az ünnep májusra, ezen belül a legtöbb helyen május második vasárnapjára esik.  Magyarországon 1925-ben a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt tartotta az első ünnepet, a májusi Mária-tisztelet hagyományaival összekapcsolva. 1928-ban már miniszteri rendelet sorolta a hivatalos iskolai ünnepélyek közé az anyák napját.

Ezer szívvel

 Édesanyám, édesanyám
tündöklő gyémánt ragyogjál.
A legszebb teremtés vagy a világon,
a földkerekség virágja csillogjál.

S mindezt megköszönni
nem elég, ölelni.

Felneveltél és gondoztál,
ápoltál s játszottál velem.
Mint kiskutya hűséges gazdájához,
és úgy vigyáztál rám sok éveken át.

Mosoly az arcodon
bánat nem hívogat.

Ezer szívvel mely lélegzel
s te vagy az éltető tenger.
A legszebb szavakat is neked adnám,
mely édesanya s egy van a világon.

Kincs vagy a szememben
angyal vagy lelkemben.

Édesanyám, édesanyám,
virág vagy, és virulsz reám.
S téged sohasem nem felejtelek el
mert itt élsz a szívemben és lelkemben.

 

Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

Silkyway selyemfestő műhely - művészi alkotások selyemből, nőktől nőknek 

 Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Silkyway webáruház


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése